today28 Nisan 2024 Pazar Saat 05:38
23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıldönümü ilçemizde coşkulu bir törenle kutlandı.

Belediye önündeki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karasu tarafından çelenk konuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Tören alanında günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından 23 Nisan şiirleri okundu. Anaokulu çocuklarının ront gösterisi ve halk oyunları ilgiyle izlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen futbol, voleybol, atletizm, masa tenisi ve bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Dr. Yusuf Güler, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Hacı Nuri Ünal tarafından ödülleri verildi. Daha sonra Reyhanlı Belediyesi tarafından organize edilen animasyon gösterisi için palyaçolar ve animasyon karakterleri çocukları eğlendirdi. Düzenlenen resim sergisinin ardından tören sona erdi.