today30 Nisan 2024 Salı Saat 06:54
8 Temmuz Reyhanlı’nın Kurtuluşu Turnuvası‏

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İlçemize Türk askerinin ilk ayak bastığı tarih olan 8 Temmuz günü onuruna futbol turnuvası düzenleyen gençlere destek vererek turnuvanın açılışını gerçekleştirdi.

Başkanımız açılış konuşmasında gençlere hitaben şunları söyledi; ''sevgili gençler, spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan, sağlığınız açısından son derece önemi bulunan bir aktivitedir. Bu tür aktivitelere bizde destek vermekteyiz. Ayrıca sizlere birde şu müjdeyi vereyim. Reyhanlı gençlik merkezimizin inşaat yapım çalışması, ilçe kaymakamımızın da desteği ile hız kazanmış durumdadır. İnşallah en kısa zamanda hizmetinize sunulacaktır. Gençlik Merkezimiz spor ve sosyal etkinlikler ile ilçemizin kültürel yaşantısına renk katarak birçok alanda hizmet verecektir. Bu turnuvanın başta siz gençlerimize ve ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu bir oyundur, kazanmakta kaybetmekte vardır, kaybeden takımlarımız üzülmesinler, önemli olan dostluk ve kardeşliğin kazanmasıdır, bu etkinliklerin artarak devam etmesini temenni ediyorum'' dedi.