today26 Nisan 2024 Cuma Saat 03:02
Ak Parti Gençlik Kollarından Kan Bağışına Destek Kampanyası

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sayın Şaban Kurt’un düzenlediği Kan Bağışı Kampanyasına, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, İl Genel Meclis Üyesi Sayın M.Ali Durmaz, Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri destek vererek Kızılay Kan Merkezinin Reyhanlı’da kurduğu çadırda kan bağışında bulunuldu.  Vatandaşlardan yılda 4 defa kan verilmesi gerekliliğini hatırlatan Başkanımız, Örnek bir davranışla;  Kızılay çadırında kan bağışını teşvik etti.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi yaptığı açıklamada; “Kan bağışında bulunmak, kişisel ve toplumsal açıdan büyük önem arz eder. Kişisel sağlık açısından; önerilen bir işlev olmakla beraber, toplumsal açıdan hayat kurtaracak kadar değerlidir.   Unutulmamalıdır ki; gereksinim duyduğumuzda ihtiyacımız olan kanı bulabilmemiz için kan bağışlamamız gereklidir.” dedi.