today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 23:12
Ak Parti Milletvekili Adayı ve Hatay Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Başkanımızı Ziyaret Etti

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Doç Dr. Tülin Durgun Yetim, Hatay Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Sabahat Çelik, Reyhanlı Kadın kolları başkanı ve Ak Parti teşkilatı Başkanımız Hüseyin Şanverdi’yi makamında ziyaret ettiler.

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Doç Dr. Tülin Durgun Yetim ve Hatay Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Sabahat Çelik Seçim çalışmaları kapsamında Belediyemizi ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler ve Başkanımız Hüseyin Şanverdi ile fikir alış verişinde bulundular.

Başkanımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelen heyete teşekkür etti. Gelen Heyet, ziyaretin ardından Belediye Hizmet Binasından ayrıldı.