today28 Nisan 2024 Pazar Saat 22:17
Başkan Şanverdi'nin Ankara Patlaması İle İlgili Kınama ve Taziye Mesajı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; Ankara'da yaşanan patlama nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkanımız mesajında şunları söyledi; "Terör, Ankara’da çirkin, kanlı ve hain yüzünü bir kez daha göstermiştir. Yaşanan hain terör saldırısını lanetliyor, yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Ailelerinin ve ülkemizin başı sağolsun.

Artık gün birlik olma günüdür. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve ülkemizin geleceğine kasteden bu hain eller hiç bir zaman amacına ulaşmamıştır ve bundan sonrada ulaşmayacaktır. Ülkemizin huzur, güven ve istikrarını bozmayı amaçlayanlar karşısında milletimiz tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir. Her türlü tahrik edici eyleme karşı sağduyu ve itidal ile yaklaşılmasını temenni ediyorum.

Bir kez daha şunu ifade etmek istiyorum terör saldırıları ile kalleşçe, alçakça ve hunharca yapılan bu tür eylemler Allah'ın izni ile neticesiz kalacaktır. Bu menfur saldırıyı kınıyor Ülkemizin ve Milletimizin başı sağolsun, Allah sabr-ı cemil ihsan etsin."

Hüseyin Şanverdi
Reyhanlı Belediye Başkanı