today06 Mayıs 2024 Pazartesi Saat 17:32
Başkanımız Harran Güverada Ortaokulunda Düzenlenen Tübitak 4006 Bilim Fuarına Katıldı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; Harran Güverada Ortaokulu Müdürlüğü öncülüğünde; öğrencilerin hazırlamış olduğu, Tübitak 4006 Bilim Fuarı ve Bilim Şenliğine Katıldı.

Fuara; Reyhanlı Akparti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül, Akparti eski İlçe Başkanı Mustafa Yıldız ve Akparti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve Kurum Amirleri ile Vatandaşlar Katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu fuarın açılışını yapan başkanımız şu açıklamaları yaptı; "Sayın İl Milli Eğitim Müdürüm, İlçe Emniyet Müdürüm, Garnizon Komutanım ve saygıdeğer katılımcılar… 4006 Bilim Fuarı ve Bilim Şenliğine hepiniz hoş geldiniz. Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımızın bilim adına yapmış olduğu bu güzel çalışmalarının hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Küçük bilim adamlarımızın çalışmalarını izlemek için sabırsızlandığımı söylemeden edemeyeceğim. Böyle bilimsel çalışmaların olması bizleri gururlandırıyor. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah" dedi.
Açılış konuşmasının ardından stantları gezen başkanımız, başta öğrenciler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Folklor gösterisi ve Fen Bilgisi öğretmeninin yapmış olduğu gösterilerin ardından fuardan ayrıldı.