today07 Mayıs 2024 Salı Saat 02:04
Başkanımız Hüseyin Şanverdi'nin 11 Mayıs Şehitlerini Anma Mesajı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; 11 Mayıs 2013 tarihinde Reyhanlı'da düzenlenen hain saldırı sonucunda şehit olan 53 vatandaşımızın anısına mesaj yayımladı.

Şehidim nur içinde yat; Serhat şehrimizin aziz şehitleri sizleri unutmadık, rahmet ve minnetle anıyoruz.
11 Mayıs 2013 tarihinde düzenlenen ve 53 vatandaşımızın Şehit edildiği hain saldırının 3. yıldönümünde şehitlerimizi Rahmet ile anıyorum, bugün bir Annenin evladından koparıldığı, bir Babanın ocağının söndüğü, ailesinin dağıtıldığı, bir kardeşin bir daha hiç göremeyeceği ağabeyine son bakışının yıl dönümüdür. Huzur ve refah içerisinde yaşayan medeniyetler beşiği Reyhanlı’nın dağıtılmak istenmesinin ve ülkemizin yıpratılma düşüncesinin yıl dönümüdür. Bu milletin, bu vatanın, bu kardeşliğin, hiçbir zaman dağıtılamayacağının bilindiği, bu gök kubbenin altında bu birliğin ve bu varlığın dokunulmazlık kanıtının yıl dönümüdür. Başı boş hayallerin boşlukta kaybolduğu, çığlıkların, uzanan elleri daha kuvvetli sıktığı bir kardeşliğin yıl dönümüdür. Cennetin en üst bölümünde yerlerini alan ve ailelerine şefaat için bekleyen şehitlerimizin yıl dönümüdür. Aslında Bugün bize göz koyan herkesin aklını başına alıp düşünmesinin yıl dönümüdür.
Kıymetli Reyhanlılılar, sağduyulu kardeşlerim; kenetlenerek çıktığımız bu sınavın bir daha tekrarlanmamasını Yüce Allahtan Ülkem adına diliyorum. Aziz Şehitlerimizi tekraren Rahmet ve saygı ile anıyorum.

Hüseyin ŞANVERDİ
Reyhanlı Belediye Başkanı