today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 13:47
Başkanımız İftar Çadırını Ziyaret Etti

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı ilçe merkezinde kurulan ve 1500 kişilik sıcak yemek verecek kapasitede hazırlanan İftar Çadırını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Belediye hizmet binası önünde kurulan iftar çadırı ve aşevine; Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Hatay Millet Vekilimiz - MKYK Üyemiz Fevzi Şanverdi, İlçe Başkanımız Musa Yüksekgönül, Gençlik Kolları Başkanımız Şaban Kurt ve İlçe teşkilatımız ile birlikte ziyarette bulundu.

Reyhanlı'da artık gelenek haline gelen İftar Çadır bu yıl da Reyhanlılı vatandaşlara Ramazan ayında hizmet veriyor. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'nin talimatıyla kurulan iftar çadırında her gün yüzlerce vatandaşa iftar yemeği ikram edilirken, vatandaşların ilgisi ise İftar Çadırına büyük oluyor.

Ramazan ayının ilk iftar sofrasında vatandaşları yalnız bırakmayan Başkanımız ve beraberindeki heyet, iftar çadırında hazır bulundular. Birbirinden güzel yemeklerle süslenen iftar çadırı. Reyhanlılı vatandaşlardan büyük ilgi görürken, Başkanımıza da teşekkür mesajları yağdı. Türkiye’de birçok ilde kurulan iftar çadırları, hoşgörü ve paylaşma duygusunun gösterisidir. Belediyeler tarafından her ramazan ayında kurulan iftar çadırları birbirinden farklı çok çeşitli kültür yapısına sahip kişilere ev sahipliği yapıyor, yüzlerce vatandaş aynı sofrayı paylaşıyor.

İftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Başkanımız, "Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu hatırlattı ve kazanın başına geçerek misafirlere kendi elleri ile yemek dağıttı. Yüce Allah'ın tutulan oruçları kabul etmesini diliyor ve tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum" dedi.