today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 16:28
Başkanımız; İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinin Yıl Sonu Gösterilerine Katıldı

Reyhanlı İmam Hatip Okulu Müdürlüğü tarafından organize edilen yıl sonu gösterileri, Reyhanlı Halk Eğitim Merkezi, Cemil Meriç konferans salonunda gerçekleştirildi. Gösteriye Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Akparti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül ile beraberindeki Akparti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ilçe halkı katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikler sinevizyon gösterisi, slayt gösterisi ve tiyatro gösterisi ile devam etti. İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Habip Koçer beyefendi yapmış olduğu açılış konuşmasında özetle "Sayın Belediye Başkanım, Akparti İlçe Başkanım, Saygıdeğer veliler, öğrenciler ve katılımcı misafirlerimiz…. Programımıza hepiniz hoş geldiniz. Okulumuza atandığımda 450 olan öğrenci kontenjanı şuan 750 kişidir. Gelecek yıl Allah’ın izni ile bu sayıyı 1000 kişi olarak öngörmekteyiz. İmam Hatiplere olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Buda siz değerli velilerimiz sayesinde olmaktadır. Okulumuzun her ihtiyacında yardımını bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi’ye teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun başkanım" dedi. İmam Hatip Ortaokulana vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı Habip Koçer beyefendiye, Başkanımız Hüseyin Şanverdi tarafından plaket takdim edildi.

---------