today16 Nisan 2024 Salı Saat 22:57
Başkanımız, Yapımı Devam Eden Yaş Sebze ve Meyve Hali Çalışmalarını İnceledi

Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Yeni Mahalle'de Reyhanlı Belediyesi tarafında yapımı devam eden Yaş Sebze ve Meyve Pazarı yapım faaliyetini yerinde inceledi.

Tarımla uğraşan çiftçilerin ve bu alanda faaliyet gösteren tüccarlara ciddi kazanç sağlayacak olan Yaş Sebze ve Meyve Hali’nin yapımı hızla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede yapımı tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulacaktır.
Başkanımız, Belediyemiz tarafından geniş bir alan üzerinde yapımı devam eden ve ciddi anlamda ihtiyacı hissedilen yatırımlardan biri olarak da dikkat çeken Yaş Sebze ve Meyve Hali inşaat alanını gezerek, yapılan çalışmalara yönelik olarak bilgiler aldı. Yaş Sebze ve Meyve Pazarı’nın hangi istikamete bakacağı ve konumu hakkında nasıl bir yapılanmanın ortaya konulması yönünde de ilgililere gerekli talimatlar aktardı.