today30 Nisan 2024 Salı Saat 06:38
Başkanımıza Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu Müdüründen Veda Ziyareti

Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü iken Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Daire Başkanlığı emrine atanan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Aydın Yıldız beyefendi veda ziyareti kapsamında başkanımızı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız, Yıldız’a yeni görevinde başarılar dileyerek Sayın müdürüm, “Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünüz döneminde birçok alanda başarılı çalışmalara imza attınız. İlçemizin emniyet ve asayişinin sağlanmasında büyük katkılarınız oldu. İlçemize verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü iken de bizleri yalnız bırakmadınız. Yeni görevinizin başta siz ve aileniz olmak üzere vatanımıza milletimize hayırlı olmasını dilerim. Allah muvaffak etsin'' dedi.