today26 Nisan 2024 Cuma Saat 14:28
Bursa ili Gürsu ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Işık'tan Başkanımız Hüseyin Şanverdi'ye Nezaket Ziyareti

Bursa ili Gürsu ilçesi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Işık; Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi'yi makamında ziyaret etti.

Reyhanlı ilçesinde bulunan Suriyeli misafirlerimize yardım yapmak maksadı ile gelen Başkan Işık İHH'yı ziyaretinin ardından Başkanımızı Ziyaret etti.
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, konuklarını makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şu ifadeleri kullandı; "Gürsu Belediye Başkanı Sayın Mustafa Işık, İlçemize bizzat gelerek ilçemizde bulunan Suriyeli misafirlerimize yardımda bulunmaları bizi çok sevindirdi. Kendilerinin bu yardımsever kişilikleri ile tanışma fırsatı bulmuş olmaktan mutlu oldum dedi.
Gürsu Belediye Başkanı Sayın Mustafa Işık'ın, Başkanımıza yaptığı nezaket ziyareti hatıra fotoğrafların çekilmesiyle son buldu.