today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 13:28
Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği’nden Başkanımız Hüseyin Şanverdi'ye Nezaket Ziyareti

Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği Başkanı Furat Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkanımız Hüseyin Şanverdi’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, konuklarını makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şu ifadeleri kullandı; ‘’Reyhanlı Belediyesi olarak belediyemizde engellilere oda tahsis ettik ve Reyhanlı Engelliler Derneği ile birlikte engellilere tekerlikli sandalye dağıtarak, her zaman engellilerin yanında olduk dertlerine ve sevinçlerine ortak olduk’’dedi.
Başkanımız, önümüzdeki günlerde de, Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği üyelerini, Reyhanlı Engelliler Derneği üyeleri ile birlikte, iftarda misafir etmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği Başkanı Furat Yılmaz; ‘’Başkanımız bizleri kabul ettikleri için teşekkür ederiz. Başkanımızın hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği olarak Yenişehir Gölü’ne gezi düzenlemek istediklerini ve tüm belediye başkanlarını yanlarında görmek istediklerini belirtti’’.
Ayrıca Dernek Başkanı Furat Yılmaz, Başkanımız Hüseyin Şanverdi’nin Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği üyeleri ve Reyhanlı Engelliler Derneği ile birlikte iftara davet etmelerinden dolayı çok teşekkür etti’’. Ziyaret hatıra fotoğrafların çekilmesiyle son buldu.

---------