today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 04:01
Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz Camilerimizi Temizliyor

Reyhanlı Belediyesi Destek Hizmetlerine Bağlı Temizlik Hizmeti Görevlileri İlçemizde bulunan 70 caminin temizliğine başladı.

Köy statüsünden mahalleye dönüştürülerek Reyhanlı Belediyesi mücavir alanına dahil edilen 47 mahallemizde bulunan toplam 70 caminin 23 tanesi temizlenerek halkımızın hizmetine sunulmuş bulunmaktadır. Başkanımız yapmış olduğu açıklamada; "İbadethanelerimizin temizliği dinimizin vazgeçilmez ilkelerinden birisidir. Evlerimizin temiz olmasına nasıl ki özen gösteriyorsak Camilerimizin de temiz olmasına dikkat etmemiz gerekmektedir. İbadethanelerimiz zaman içerisinde istemesek de olumsuz hava şartları nedeni ve kullanıma bağlı olarak temizliğe ihtiyaç duymaktadır. Camilerimizin temizliği sadece imamlarımız üzerine bırakılmamalıdır. Bu düşünce ile en azından yılda bir defa profesyonel ekiplerce yapılacak olan temizliği Reyhanlı Belediyesi olarak biz üstlenmiş bulunmaktayız. Bu sebeple siz değerli halkımızın daha nezih bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için Belediyemiz Destek Hizmetlerimize bağlı çalışan bir ekip oluşturarak temizliğe başlamış bulunmaktayız. Şuana kadar 23 camimizin temizliği tamamlanmıştır. Temizlik kapsamında Halıların yıkanması,Toz alınması,camların silinmesi,dış çevre temizliğinin yapılması gibi genel temizlik hizmetleri sunmaktayız. Ayrıca Cami görevlilerimizin talepleri doğrultusunda Kur'an kurslarımızın da temizliğini yapacağız. Allah'ın izni ile ramazan ayına kadar 70 camimizin tamamını temizleyerek 11 ayın sultanını karşılamayı öngörmekteyiz. Ayrıca belirli periyotlar halinde ibadethanelerimizin temizliğini yapmaya devam edeceğiz" dedi.