today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 10:25
Down Sendromlu Öğrenciler Fidan Dikti

Reyhanlı Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü Bağlar Mahallesi Ovalı sitesi civarında yeni yapılan parka "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" nedeniyle fidan diktirdi.

Reyhanlı Belediyesi toplumda sosyal farkındalık oluşturmak ve duyarlı bir toplum yetişmesine katkı sağlamak adına "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" nediniyle engelleri ortadan kaldıran bir davarınış olması için down sendromlu öğrencilerin fidan dikmesini sağladı. İlçemizin farklı okullarında eğitim gören down sendromlu öğrencilerin belediyemizin yapmış olduğu parka gelerek yaklaşık 20 öğrenci, öğretmenler eşliğinde fidan dikti.
Reyhanlı Belediyesi olarak amacımız, Bu anlamlı gün vesilesi ile toplumsal farkındalığımızı artırmak, gerekli ilgi ve desteği sunarak bu kardeşlerimizin yalnız olmadığını göstermektir.