today02 Mayıs 2024 Perşembe Saat 15:16
Gençlere yönelik her türlü faaliyeti yürütmek amacıyla Gençlik Meclisi Kuruluyor.

Reyhanlı Belediyesi Gençlik Meclisi Kuruluyor.

Gençlerimizin Toplumsal, Sanatsal, Kültürel, Bilimsel, Sportif ve İletişim gibi konularda her türlü proje ve proğramlara katılımlarını sağlamak, Milli ve Manevi değerlerimize, Gelenek ve Göreneklerimize sahip çıkacak bir Nesil yetiştirebilmek için her türlü faaliyetleri yürütebilmek amacıyla Gençlik Meclisi kurulması ve Gençlik Meclis Başkanının atanabilmesi için Başkanımız Mehmet Hacıoğlu'na Reyhanlı Belediye Meclisi tarafından yetki verildi.

Alınan yetkinin akabinde Başkanımız Mehmet Hacıoğlu tarafından Gençlik Meclisi Başkanlığına Av. Hüseyin Çam atandı.
Yeni atanan Gençlik Meclisi başkanı en kısa sürede yönetimini belirleyerek --------- çalışmalara başlayacaktır.
Yeni atanan Gençlik Meclisi Başkanı Hüseyin Çam ve Oluşturacağı yönetimine Hayır olsun dileklerimizi iletiyor, Memleketimize hayırlı hizmetler etmelerini temenni ediyoruz.

6aa8562c-7243-48b9-a173-2d37947bfebc
d2feb9e2-0728-47b8-afc6-72a5f8fbe8f5