today26 Nisan 2024 Cuma Saat 03:19
18 Yıldır Bebekleri Olmayan Mehmet ve Naciye Çiftinin Yeni Doğan Bebekleri Ziyaret Edildi

Reyhanlı Suluköy mahallesinden Mehmet ve Naciye Alp çifti 18 yıldır bebek hasreti çekmekteydiler, Reyhanlı Belediyesi olarak çiftin bu sevinçlerine ortak olmak ve mutluluklarını paylaşmak amacıyla Alp çiftinin evlerine gidilerek yeni doğan bebekleri ziyaret edildi ve Başkanımız Hüseyin Şanverdi’nin başlattığı ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında, hediyeleri takdim edildi.

İlçemiz Suluköy Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet ve Naciye Alp çifti ile yapılan sohbette, ailenin 18 yıldır bebeklerinin olmadığını, ancak ümitlerini hiç kaybetmediklerini, Yüce Allah’a sürekli dua ettiklerini belirttiler. Rabbime şükürler olsun duamızı kabul etti ve bizlere Abdullah bebeği bağışladığını söyledi.

Reyhanlı Belediyesi olarak bizlerde bu ailemizin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadık, hediye paketlerini takdim ederek, Abdullah bebeğin kendilerine Hayırlı ve uğurlu olmasını diledik.