today18 Ağustos 2017 Cuma
Adalet Bakanımız Bayramlaşma Törenine Katıldı

Geleneksel Bayramlaşma Töreni, saat 10:00’da Reyhanlı Belediyesi Hizmet Binası önünde yapıldı. Törene; Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekili Sayın Adem Yeşildal, Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Şanverdi, Kaymakam Sayın Dr. Yusuf Güler, Garnizon Komutanı Sayın Binbaşı Bülent Gülbaz, Emniyet Müdürü Sayın Murat Berk, Ak Parti İl Başkanı Sayın İsmail Kimyesi  23. Dönem Hatay Milletvekili Sayın Fevzi Şanverdi,  Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Hacıoğlu, Belediye - İl genel Meclis Üyeleri, Kamu kuruluşların temsilcileri ile Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.