today16 Nisan 2024 Salı Saat 10:51
Adalet Bakanımız Reyhanlı'da Bayramlaşma Törenine Katıldı

Geleneksel Bayramlaşma Töreni, saat 14:00’da Reyhanlı Belediyesi Hizmet Binasında yapıldı. Törene; Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekili Sayın Adem Yeşildal, Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Şanverdi, Kaymakam vekili  Sayın Mehmet Eriş, Garnizon Komutanı Sayın Binbaşı Bülent Gülbaz, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hasan Yıldız, Emniyet Müdürü Sayın Murat Berk, 23. Dönem Hatay Milletvekili Sayın Fevzi Şanverdi,  Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Hacıoğlu, Belediye - İl genel Meclis Üyeleri, Kamu kuruluşların temsilcileri ile Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.