today26 Nisan 2024 Cuma Saat 04:13
Başkanımız 2012 Yılı Hedeflerini Açıkladı

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; 2011 yılını değerlendirerek, 2012 yılı hedeflerini açıkladı. Başkanımızın yaptığı basın açıklaması:

Reyhanlı Belediye Başkanı olarak yedi buçuk --------- Sizden aldığımız güçle, bu hizmeti 15 gün gibi kısa bir sürede tamamladık. Şu anda Yenişehir gölümüz sadece Hatay’a değil Türkiye’ye hitap edecek durumda. Halkımıza hayırlı olsun.

Birinci etap Toki’leri bitirip vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Cüdeyde mevkiindeki ikinci etap çalışmalarımızda şu an kaba inşaatı bitmek üzere. Hedefimiz 2012 Ekim ayında 464 konutluk inşaatı tamamen bitirmek ve Reyhanlı halkına aylık 100 TL ile Konut sahibi yapmaktır.

Ayrıca 1500 metre kare alan üzerine yapılan ve 2000 kişilik kapasiteye sahip olan Hatay’ın en büyük düğün salonunu da halkımızın hizmetine sunmuş durumdayız. Değerli halkımıza hayırlı olsun diyorum.

Arıtma tesisi kurmak için de arsamız ve projemiz mevcut, Hedefimiz 2012 yılı içerisinde inşaat ihalesini yapıp Arıtma tesisimizin çalışmalarını başlatmaktır. Yine 2012 yılı içerisinde şehrimize 7000 metre kare alan üzerinde büyük bir Kültür Merkezi kazandırmayı planlıyoruz. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.

Bahçelievler Mahallesinde Belediyemize ait parseller üzerinde 2012 yılı içerisinde yaptırılmak üzere İmam Hatip Lisesi ve Kız Meslek Lisesi’ni ihaleye vereceğiz. Eksikliğini hissettiğimiz Türk Hamamını, Saunayı ve Sinemayı da 2012 yılı içerisinde modern bir tesisle şehrimize kazandıracağız. Ayrıca Belediye ve vatandaş işbirliğiyle 2 cami inşaatını başlatıyoruz. İlkini Yeni Mahallede, diğerini de Bahçelievler’de Yeni İmam Hatip Lisesi yanındaki belediyemize ait 3000 metre karelik alanda yaptıracağız.

Değerli hemşerilerim yapacağımız bu hizmetler hayal değil. En kısa zaman içerisinde bütün vaatlerimizi tek tek hizmete açacağız. Bu güne kadar ne dediysek fazlasıyla yaptık. Allahın izni ve sizlerin desteğiyle de yapmaya devam edeceğiz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Hüseyin ŞANVERDİ

Reyhanlı Belediye Başkanı