today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 12:18
Başkanımız Ankara Tarım Bölge Müdürlüğü'nde Gerçekleşen İftar Programına Katıldı

Hatay Milletvekilimiz Sayın Fevzi Şanverdi, Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi ve Altınözü Belediye Başkanı Sayın Rıfat Sarı ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik'in Ankara Tarım Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleşen iftar programına katıldılar.

İftar yemeğinden hemen önce, Tarım Bakanımız Sayın Faruk Çelik ile aynı masada bulun Hatay Milletvekilimiz Sayın Fevzi Şanverdi, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi ve Altınözü Belediye Başkanı Sayın Rıfat Sarı, aralarında bir süre sohbet ettikten sonra Hatay'lı çiftçilerin sabırsızlıkla Devletten gelecek tarım desteklemelerini beklediklerini söylediler. Bakanımız Sayın Faruk Çelik, pamuk destekleme primlerinin Hatay'a 17 Haziran ve 30 Haziran 2016 tarihleri arasında ödeneceği müjdesini verdi.