today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 11:43
Başkanımız, Demokrasi Şehidimiz Astsubay Ömer Halisdemir’i Mezarı Başında Ziyaret Etti

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve Kırıkhan ilçemizden gelen 30 imam ve müftü ile birlikte Türkiye’nin kahramanı Şehit Piyade Ast.Kd.Bçvş. Ömer Halisdemir’in şehit oluşunun 30.gününde mezarı başında ziyaret ederek şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunmak isteyen bir grup hain ve kalleşlere karşı kahramanca mücadele edip darbeci hain generali alnından vurarak darbe girişimine engel olan, bir bakıma Türkiyenin kaderini değiştiren ve yaptığı kahramanca mücadele esnasında hainler tarafından şehit edilen Türkiye’nin kahramanı, Piyade Ast.Kd.Bçvş. Ömer Halisdemir’in şehit oluşunun 30.gününde, Kırıkhan’dan gelen 30 imam hatmi şerifler ve dualar okudu ve tüm diğer demokrasi şehitlerimizin ruhlarına bağışlarda bulunuldu Rabbim kabul eylesin.