today26 Nisan 2024 Cuma Saat 06:58
Başkanımız Eyfel Parfümeri Mağazasının Açılışını Gerçekleştirdi

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Eyfel parfümeri markası mağaza zincirlerinin ilçemizdeki ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Başkanımız yapmış olduğu açılış konuşmasında; "Saygıdeğer katılımcılar… İlçemizin sevilen esnaflarından Ömer Avcı kardeşimizin açmış olduğu parfümeri dükkanının açılışına hepiniz hoş geldiniz. Fabrikası Kocaeli’de bulunan Eyfel markasının şubeleri, ülkemizde hızla yayılan bir iş sektörü haline gelmiştir. Ömer kardeşimiz ilçemizde ikinci şubesini açmaktadır. Eyfel markası hem kalitesi, hem de fiyatı ile parfümeri sektöründe sürekli kendisini yenileyen, Sağlık Bakanlığı onaylı lisansı bulunan bir markadır. Gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ucuz olması ayrıca herkesime hitap etmektedir. Yüzlerce lira vererek pahalı parfümleri almak hepimizin bütçesini zorlayabilir. 50 ml'lik şişeleri 7 TL olan Eyfel Parfümleri bütçenizi zorlamadan birkaç çeşit birden alabileceğiniz bir markadır. Havaların ısındığı yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde etrafımıza güzel kokular vermek adına tüm halkımızı Eyfel Parfümeri mağazasına bekliyoruz. Açılışını yaptığımız bu işletmenin öncelikle Ömer Avcı ve ailesi başta olmak üzere tüm halkımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.