today26 Nisan 2024 Cuma Saat 23:24
Başkanımız; Tayfur Sökmen Anadolu Lisesinin Hazırlamış Olduğu Kermese Katıldı

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Ak Parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Ak Parti Meclis Üyesi Abdullatif Demir ve beraberindeki heyet ile birlikte Tayfur Sökmen Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu kermesin açılışana katıldı.

Başkanımız Kermes açılışında yapmış olduğu açıklamasında; "Saygıdeğer protokol üyeleri, sevgili misafirler… Okulumuz yararına düzenlenen kermesimize hepiniz hoş geldiniz. Okul müdürümüzün organize ettiği ve okul aile birliğinin imece usulü ile hazırlayarak bizlere sunduğu bu güzel ikramlardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Reyhanlı Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında düzenlenen bu aile çay bahçesinin başta Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi okul aile birliği olmak üzere tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum" dedi. Açılış konuşmasının ardından resim sergisini gezen başkanımız ve beraberindeki heyet, öğrencileri ve resim öğretmenini tebrik etti.