today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 05:48
Bayramlaşma Töreni Hz. Hamza Parkı'nda Yapıldı

Ramazan Bayramının 1. günü; Geleneksel Bayramlaşma Töreni, 11:00 – 12:00 Saatleri arasında Kurtuluş Mahallesi Hz. Hamza Camii yanındaki Kurtuluş Parkında Yapıldı. Törene; Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Şanverdi, Kaymakam Sayın Dr. Yusuf Güler, AK Parti Hatay Milletvekili Sayın Adem Yeşildal, Garnizon Komutanı Sayın Binbaşı Bülent Gülbaz, Emniyet Müdürü Sayın Aydın Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Hacıoğlu, Belediye - İl genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.