today26 Nisan 2024 Cuma Saat 06:57
Belediyemiz ve REGİAD Derneği 2000 Kişilik İftar Yemeği Verdi

Reyhanlı Belediyesi ve Reyhanlı Genç İş adamları derneği REGİAD iş birliğiyle 2000 kişilik iftar yemeği verildi. Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Eriş, Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Şanverdi, Kaymakam Sayın Dr. Yusuf Güler, Emniyet Müdürü Sayın Aydın Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Hacıoğlu, Belediye - İl genel Meclis Üyeleri ve vatandaşların katıldığı, Belediye Hizmet binası karşısında düzenlenen iftar yemeğine ilahiler ve dualar okunarak başlandı.

REGİAD Derneği Başkanı Sayın Servet Yeter yaptığı konuşmada Somali ve Etiyopya’daki insanlık dramına değinerek kardeşlik bağlarının güçlenmesini diledi. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; REGİAD ile birlikte düzenlenen yemek vesilesiyle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.