today19 Nisan 2024 Cuma Saat 21:21
Ergin, Ak Partili İlçe Belediye Başkanlarıyla İstişare Toplantısı İcra Etti

Adalet Eski Bakanı sayın Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Millet Vekili sayın Adem Yeşildal,Ak Parti Hatay Millet Vekilisayın Mehmet Öntürk ve Ak partili Belediye Başkanları, hafta sonu Kırıkhan ilçesinde Ak parti Hatay Millet Vekilimiz sayın Mehmet Öntürk’ün bir yakının düğününde,  yeni yuva kuran çiftin mutluluğunu paylaşmalarının ardından istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi’ninde katıldığı toplantıda, Adalet eski Bakanımız sayın Sadullah Ergin, Başbakanımız sayın Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’na iletilmek üzere Ak partili Belediyelerin yaşadığı sorunları ve başkanlarımızın çözüm tekliflerini dinledi.Yapılan toplantının ardından Adalet Eski Bakanı sayın Sadullah Ergin; en kısa zamanda --------- tekrar bir araya gelme ümidi ile başkanlarımızla vedalaştı.