today26 Nisan 2024 Cuma Saat 21:59
Hoş Geldin Bebek Projesi Ziyaretleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Reyhanlı Belediyesi’nin ilçemizde ikamet eden ve 0 - 3 aylık yeni doğmuş bebekleri olan aileler için gerçekleştirmiş olduğu "Hoş Geldin Bebek" projesi ziyaretleri devam ediyor.
Reyhanlı Belediyesi bebekleri bir anne şefkati ile karşılayarak, ailelerin bebek sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olmak, anne ve bebek sağlığı konusunda duyarlılık oluşturmak için hayata geçirdiği bir projedir.

Reyhanlı Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yumuşak’ın iştirak ettiği ziyaretlerde Haraç, Eker, Şanverdi ve Örün aileleri olmak üzere yaklaşık gün içinde 7 aile ziyaret edilerek hoş sohbet edildi ve Başkan yardımcımız Hüseyin Yumuşak ailelere bazı tavsiyelerde bulundu. Ailenin bebek sevincine ortak olundu.

Önceden haberdar edilen aileye yapılan ziyaretlerde ailelere verilen hediyelerimiz, bebek bakım seti, battaniye, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin bebek adına düzenlenmiş tebrik mektubu ile birlikte kız bebekler için pembe, erkek bebekler için mavi çanta içerisinde veriliyor. Ziyaret edilen aileler projeden çok memnun olduklarını ve böyle bir uygulama ile devlet büyüklerimizin evimizi ziyaret etmesinden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hediye edilen sette işimize yarayacak çok malzemeler var. Özellikle çocuğum için adına düzenlenmiş olan tebrik kartı çok hoşumuza gitti.