today26 Nisan 2024 Cuma Saat 11:08
Milletvekilimiz ve Başkanımız Köyleri Ziyaret Etti

Ak Parti Hatay Milletvekili Sayın Adem Yeşildal, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, Ak Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Sayın Mehmet Hacıoğlu, İl Özel İdare Meclis Başkan Sayın Mehmet Gülen, Parti teşkilatı ve İl Genel Meclis Üyelerinin de aralarında bulunduğu grup Reyhanlı’da Köy ziyaretlerinde bulundular.

Vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Yeşildal, büyük şehir belediyeciliği, barış süreci, Suriye meselesinden söz etti. Üçtepe, Paşaköy, Paşahöyük, Ahmetbeyli, Uzunkavak, Karasüleymanlı, Suluköy, Terzihöyük köylerini ziyaret eden Yeşildal, Hatay'da bulunan 364 belediyenin mahalle olacağını, köylerin daha fazla hizmet alacağını dile getirdi.

ANALAR AĞLAMAYACAK

Ak Parti Hatay Milletvekili Sayın Adem Yeşildal; Barış süreci ile ilgili yaptığı konuşmasında, sürecin olumlu yönde tamamlanmasını istemeyenlerin olduğunu belirterek, "Süreç tamamlanacak. Başbakanımız bu konuda kararlı. 30 yılda 30 bin şehit verdik. Artık şehit vermek ve analarımızın ağlamasını istemiyoruz.Bitmesini istemeyenler olsa da bitecek. Bayrağa zarar gelmez, toprak bölünmez, kucaklaşıp kardeş olmanın ne zararı var" diye konuştu.

SURİYE KONUSUNDA DİK DURDUK
 Sayın Adem Yeşildal, Suriye'de yaşanan iç savaşın mağdurları olarak gelen misafirleri barındırdıklarını, Suriye'ye karşı sergiledikleri dik ve kararlı tutumu devam ettireceklerini söyledi.

SİZDEN ENERJİ ALIYORUZ
AK Parti Hatay Milletvekili Sayın Adem Yeşildal, seçimden seçime değilde sık sık seçmenlerle bir araya geldiklerini, bu görüşmelerden de enerji aldıkarını söyledi. Köy ziyaretlerinde yapılan hizmetleri görme, eksiklikleri belirleme fırsatı bulduklarını belirten Yeşildal, genel seçime 2,5 yıl olduğunu hatırlatarak, "AK Parti olarak sadece seçim zamanı değil, her fırsatta yanınıza gelerek görüşüyoruz. Biz sizin hizmetkârınız olarak emrinizdeyiz" diye konuştu.

ARAZİLERİNİ  İSTEDİLER
 Çiftçiler, yıllarca ekip biçtikleri arazilerinin mera alan olarak ellerinden alınmasının yanlış bir tutum olduğunu söyledi. Sayın Adem Yeşildal dan kullandıkları arazilerinin yerine yenisini isteyen çiftçilere, arazilerin durumu ile ilgili inceleme yaparak bilgilendireceğini belirtti.

BAŞKAN ŞANVERDİ," TAPULARINIZ VERİLECEK"
 Köy gezilerinde vatandaşların önemli bir sorununun çözüme kavuşturulacağını belirten Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, seçimden sonra evlerinin tapusunun verileceğini söyledi.
Reyhanlı'da bir çok köyde aynı sorunun yaşandığına dikkat çeken Başkanımız, "Seçimden sonra mahalle olunacak. Bizde Belediye olarak imar çalışması yapacağız. Evlerinizin alanı Maliye Hazinesine ait ise bedelsiz olarak istimlâk edip tapularınızı vereceğiz. Şahıslara ait ise bedeli karşılığında kamulaştırdıktan sonra size devredilecek. Böylece yıllardır tapusuz şekilde oturduğunuz evlerinizin tapuları da olacaktır" dedi.