today16 Nisan 2024 Salı Saat 21:30
Modern Otobüs Durakları Hizmete Giriyor

Reyhanlı Belediye Başkanlığınca ihtiyaç duyulan yerlere 15 otobüs durağı ile 20 Reklam panosu(Raket),40 Billboard, 5 Megalayt yerleştiriliyor.

Belediye Halk Otobüslerinin belirli bir noktada rahatlıkla yolcu indirip bindirebileceği,vatandaşların da yağışlardan etkilenmeden otobüs bekleyebileceği yeni otobüs durakları vatandaşların hizmetine sunuluyor. Vatandaşların otobüs beklerken yağmur ve güneşten zarar görmemesi için otobüs durakları konuluyor.İlçemizi güzelleştirmek adına bir yeniliğe daha imza atılarak otobüs duraklarıyla birlikte ışıklı durak,reklam panosu billboard ve Mega Bayt yerleştirme çalışmalarının Nisan ayının ilk hafta sonu bitirilmesi planlanıyor.Belediye Başkanı Hüseyin ŞANVERDİ;konu ile ilgili şunları söyledi,” Reyhanlı Halkına bu hizmeti sunarken yolcunun inip bineceği otobüs duraklarımızı da teknolojinin en son sistemi olan modern ve şeffaf görünümlü duraklarla süslemekteyiz. Belediye olarak halkımıza sunduğumuz bu hizmetin kalıcı olabilmesi için de vatandaşlarımızdan isteğimiz, hizmete sunulan durakları kendi malları gibi korumalarıdır”. dedi.

Yeni takılan otobüs durakları, modern otobüs durağı ve reklâm panoları olarak tasarlanarak üretilmiş.ayrıca duraklarının çatısı güneş ışınlarına dayanıklı malzemeden,lamine camdan üretilerek tasarlanmış. Duraklar durakta bekleyen Mersin eskort vatandaşların rahatlığı düşünülerek dizayn edilmiş.

Reyhanlı Öncü Haber