today26 Nisan 2024 Cuma Saat 22:24
Okul Giriş ve Çıkışları Trafik Zabıtasına Emanet

Reyhanlı Belediyesi Trafik Zabıtası ana cadde üzerinde bulunan okul giriş ve çıkışlarında öğrencilerin karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçişlerini sağlamak amacıyla önlemlerini sıklaştırdı.

Öğrencilerin okula giriş ve çıkışları esnasında trafik akışının yoğun olması nedeniyle karşıdan karşıya geçmekte zorluk yaşanmaktadır. Bu zorluğu ortadan kaldırmak, araçların ulaşım ve trafik akışının güvenli bir şekilde akmasını sağlamak amacıyla Reyhanlı Belediyesi trafik zabıta ekipleri okul önlerinde gerekli önlem alıyor.
Reyhanlı Belediyesi Trafik Zabıtası olarak Okullarımızın bulunduğu ana caddelerde olası kazaların önüne geçmek adına gerekli trafik tedbirlerini trafik zabıtamız aracılığıyla almaya devam ediyoruz, Araç sürücülerinin de okul güzergâhlarında trafik işaret ve işaretçilerine uyarak destek olmalarını bekliyoruz.
Alınan bu önlemlerden, öncelikle Reyhanlı ortaokulu müdürü İzzettin Akan ve öğrenci velileri çok memnun kaldıkları için Reyhanlı Belediye Başkanına ve Belediyemiz Zabıta ekiplerine bu faaliyetlerinden dolayı teşekkür ettiler.