today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 16:59
Okullar Arası Aba Güreşi Müsabakaları Yapıldı

14 Okulun ve 72 sporcunun katıldığı; Reyhanlı Belediye Başkanlığı Okullar Arası Aba Güreşi Müsabakaları yapıldı. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Spor Başkanı Sayın Abdullatif Demir ve İlçe Gençlik Spor Müdür vekili Sayın Mahmut Şanverdi’nin katıldığı Hatay genelindeki okulları kapsayan Aba Güreşi Müsabakaları, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Reyhanlı Belediyesi’nin katkılarıyla Reyhanlı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; “Ata sporumuz  olan Aba Güreşlerini; Belediye olarak her zaman destekledik, desteklemeye de devam ediyoruz. Yedi yıldan bu yana her yıl Reyhanlı’nın kurtuluş günlerinde, Aba Güreşleri müsabakalarını gerçekleştirerek geleneksel hale getirdik. Bu yıl da Aba Güreşleri yine 8 Temmuz Pazar günü, Yenişehir Gölü Reyhanlı Spor Merkezi Alanında yapılacaktır.” diyerek müsabakalara katılan öğrencileri kutladı.  Reyhanlı Belediye Başkanlığı Okullar Arası Aba Güreşi Müsabakalarında kazanan öğrencilere Ödülleri; Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Spor Başkanı Sayın Abdullatif Demir ve İlçe Gençlik Spor Müdür vekili Sayın Mahmut Şanverdi tarafından --------- verildi.