today26 Nisan 2024 Cuma Saat 18:30
"Hoş Geldin Bebek" Projesi Ziyaretleri Başladı

Reyhanlı Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında yeni doğum yapan ailelerin evlerine ziyaretlerimiz başladı.

İlk ziyaretler Reyhanlı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan tarafından Tayyavi, Yumuşak, Demiri ve Biçen çiftlerinin evlerine gerçekleştirildi. Ziyaretlerimize ilçe Toplum Sağlık Müdürü eşlik ederek ailelere yeni doğan bebekler hakkında faydalı bilgiler aktardı. Başlatılan bu uygulamayla ilçede yeni doğan bebekler için hazırlanan hediye paketlerinde yeni doğmuş bir bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler ve Başkanımızın tebrik mesajı bulunmaktadır. "Hoşgeldin bebek" hediye paketleri, belediye görevlileri tarafından ailelere takdim edildi. Projemiz ile yeni doğan bebekler ve ailelerine şefkat eli uzatılarak, sevinçlerine ortak oluyoruz. Başkan Yardımcımız Mehmet Arslan; ailelere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, bebeklerin sağlığı konusunda duyarlı olmalarını söyleyerek, "Bebeğiniz evladımızdır. Doğumdan ölüme kadar yanınızdayız" dedi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'nin katkıları ile hayata geçirilen bu proje ile gayemiz, ilçe sınırları içerisinde yeni doğum yapan ailelere ekonomik destek vererek mutluluklarına ve sıkıntılarına ortak olmaktır.

Ziyaret edilen aileler projeden çok memnun olduklarını dile getirerek, projede emeği geçen başta Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi'ye ve belediye personeline teşekkür ettiler.