today16 Nisan 2024 Salı Saat 19:06
Reyhanlı Belediye İş Sendikası İftar Yemeği

Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Belediye İş Sendikası temsilciliğinin Yenişehir gölü kır bahçesinde düzenlenen iftar programına katılarak yılın işçisi seçilen Haydar Yaşar isimli çalışana plaket takdim etti.

İftar programına Ak Parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Reyhanlı Belediye İş Sendikası temsilcileri katıldılar.
Reyhanlı Belediye bünyesinde çalışan işçi personelin katıldığı iftar programında Başkanımız tek tek masaları gezerek tüm çalışma arkadaşlarının elini sıktı ve işçilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Başkanımız yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi, "Sendikal faaliyetler olarak birlik ve beraberlik içinde olmanın işçiler açısından çok faydalı olduğunu, gerek işçilerin gerekse sendika yetkilileri ve yöneticilerinin meşru hak ve alacaklarının kazanılmasında, örgütlenmenin çok önemli olduğunu, bunun haklı olarak yerine getirilmesinde birlik ve beraberliğin kaçınılmaz unsur olduğunu belirtti. Ayrıca Yılın işçisi seçilen Haydar Yaşar isimli personelimize plaket takdim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Özverili çalışmalarından dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum" dedi.