today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 16:57
Reyhanlı Belediyesi Araç Filosuna Genişletmeye Devam Ediyor

Reyhanlı Belediyesi vatandaşlarımıza her alanda en iyi hizmeti en kaliteli araçlarla sunabilmek amacıyla araç filosuna yeni araç ve iş makineleri dahil etti.

Envanterimize; 2 adet Hidromek kepçe, 4 adet damperli kamyonet, 1 adet dampersiz kamyonet ve 1 adet Bomag marka asfalt silindir makinelerini ilave ederek filomuzu genişletmeye devam ediyoruz.
Başkanımız yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘’Her geçen gün artan nufusu, gelişen ve büyüyen işyerleri, marketleri ve yerleşim yerleri ile hızla büyümekte olan bir şehirde yaşıyoruz. Bu duruma paralel olarak Belediyemize de daha fazla görevler düşmekte ve araç gereç ihtiyacı doğmaktadır. Reyhanlı Belediyesi olarak halkımıza en kaliteli hizmeti, en modern şartlarda sunabilmek için tüm alanda çalışmalarımız devam ettiriyoruz. Belediyemiz envanterinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlaması nedeni ile halkımızın ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan araç ve iş makinelerini yeniledik. Satın aldığımız bu araçlar ile halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak için araç filomuza dahil etmiş bulunmaktayız.
Allahın izni ile yeni almış olduğumuz bu araç ve iş makineleri uzun bir süre halkımıza hizmet edecektir. Halka hizmet Hakka hizmet etmektir. Bu nedenle Belediyemiz, tüm personeli ve araç filosu ile Reyhanlı halkının hizmetindedir. Alınan araçların başta Reyhanlı halkı olmak üzere devletimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.