today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 08:57
Reyhanlı Belediyesi Araç Filosuna Yeni Bir İş Makinesi Daha Eklendi

Reyhanlı Belediyesi tarafından vatandaşlarımıza her alanda en iyi hizmeti en kaliteli araçlarla sunabilmek amacıyla araç filosuna yeni bir iş makinesi dahil edildi. Envanterimize yeni bir araç daha ilave ederek filomuzu genişletmeye devam ediyoruz.

Başkanımız yaptığı açıklamada; ‘’Belediyemiz envanterinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlaması nedeni ile halkımızın ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan bir adet iş makinesini (greyder) yenileme ihtiyacı hasıl olmuştur. Bu nedenle Karayolları Bölge Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Müdürlüğü ve Grayder Operatörleri ile yapılan görüşmeler neticesinde Japon ürünü olan Komatsu markası üzerinde karar kıldık. Devlet Malzeme Ofisi ile anlaşmaya varılarak 650.000 tl karşılığında greyderimizi filomuza katarak halkımızın hizmetine sunduk.
Allahın izni ile yeni almış olduğumuz bu iş makinesi uzun bir süre halkımıza hizmet edecektir. Halka hizmet Hakka hizmet etmektir. Bu nedenle Belediyemiz, tüm personeli ve araç filosu ile Reyhanlı halkının hizmetindedir. Almış olduğumuz bu araç başta Reyhanlı halkı olmak üzere devletimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi