today26 Nisan 2024 Cuma Saat 01:48
Reyhanlı Belediyesi Dar Gelirli Ailelere Ramazan Paketi Dağıtmaya Başladı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; Ramazan ayının manevi atmosferini tüm kesimlere yansıtmak, toplumda dayanışma, paylaşma ve yardımlaşma bilincini canlı tutmak, dar gelirli, ihtiyaç sahibi ailelere maddi ve manevi destek sunmak adına; Ramazan paketi malzemelerinden oluşan Ramazan Gıda Kolisi dağıtarak halka hizmet etmeye devam ediyor.

Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Ramazan Gıda Paketi Projesi hakkında gerekli çalışmayı yaptırdı. Ayrıca hayırsever vatandaşlardan gelen yardımlarla birlikte ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileler Reyhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından alınan liste ile tespit edilerek, tek tek ailelerin adreslerine gıda paketi ulaştırıldı.

"Ramazanda birliğimizden bereket doğsun, Ramazan sofralarında sizinde tuzunuz olsun" sloganıyla başlattığımız yardım kampanyamız devam ediyor. Bu kapsamında Hayırsever vatandaşlarımızdan gelen yardımları da yoksul ailelerimize ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Siz de yardım etmek istiyorsanız; 0326 413 10 10 veya 0506 715 15 70 nolu numaralardan bilgi alabilirsiniz.

İhtiyaç sahibi ailelerin mutfaklarına bir katkı sağlamak amacıyla yapılan bu hizmetimiz vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görerek, yapılan hizmetten çok memnun olduklarını dile getiren aileler hayırsever vatandaşlarımıza ve Başkanımıza hayır duaları ettiler.

--------- </div