today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 03:59
Reyhanlı Belediyesi'nden Dar Gelirli Ailelere Ramazan Paketi Projesi

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; Sosyal Belediyecilik Projelerine bir yenisini daha ekleyerek halka hizmet etmeye devam ediyor.

Projemiz;
Ramazan' da Birliğimizden Bereket DOĞSUN
Ramazan Sofrasında SİZİN DE Tuzunuz OLSUN..!
Sloganıyla yola çıkarak Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla, yaklaşan Ramazan ayının manevi atmosferini tüm kesimlere yansıtmak, toplumda dayanışma, paylaşma ve yardımlaşma bilincini canlı tutmak, dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere maddi ve manevi destek sunmak, vatandaşlarımıza Sosyal Belediyecilik anlayışını hissettirmek adına; Ramazan paketi malzemelerinden oluşan Ramazan Gıda Kolisi dağıtarak ihtiyaç sahibi ailelerin mutfaklarına bir katkı sağlamak,
Ramazan paketlerinin büyük bir bölümünün Belediyemiz tarafından temin edilecek olup projemizin daha geniş kesimlere ulaşmasını sağlamak amacıyla tüm hayırsever vatandaşlarımızın da destek olmalarını bekliyoruz, Bu Mübarek Ay'da yapacağımız yardım ve desteklerle birbirine etle tırnak kadar yakın, bir yumruk gibi sımsıkı bağlarla bağlı bir millet olduğumuzu bir kez daha görecek ve yaşayacağız. İnsanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de ihtiyaç sahibi insanların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. Bu sayede toplumda yardımlaşmayı, dayanışmayı, birlik ve beraberliği pekiştirerek, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere RAMAZAN GIDA PAKETİ dağıtmak suretiyle Ramazan ayında mutfaklarına maddi destek sağlamayı amaçlıyoruz.
Ramazanda birliğimizden bereket doğsun, Ramazan sofrasında sizin de tuzunuz olsun! diyorsanız, Toplumda yardımlaşma bilincini canlı tutmak, Ramazan ayı atmosferini tüm kesimlere yansıtmak maksadıyla gönüllülük esasına göre Hayırsever Vatandaşlarımızın Desteklerini bekliyoruz.
Detaylı bilgi için müracaat: 413 10 10 - Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 05067151570