today26 Nisan 2024 Cuma Saat 21:46
Reyhanlı Gençlik Merkezi Müdürü Başkanımızı Ziyaret Etti

Reyhanlı Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Hüseyin Döner, Başkanımızı makamında ziyaret ederek Gençlik merkezinin faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Döner; ‘’Gençlik ve spor bakanlığına bağlı olarak çalışan Gençlik Merkezleri, Reyhanlı ilçemizde de Reyhanlı Gençlik Merkezi olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Reyhanlılı gençlerimiz için; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde; İngilizce, matematik, fen bilgisi, takviye kursları, masa tenisi, santranç, kitap okuma faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri, huzurevi ziyaretleri, aile ziyaretleri yapılmaktadır. Reyhanlı ilçemizin dışına çıkamayan, deniz göremeyen gençlerimizi; Gençlik Spor Bakanlığının projeleri kapsamında günübirlik gezilere (Gaziantep,Mersin) yaklaşık 400 öğrenciyi, Gençlik Kamplarına, yaklaşık 250 öğrenciyi, Şehirler ve kültürler projesi kapsamında yaklaşık 75 öğrenciyi farklı illere göndererek gençlerin sosyalleşmelerine ve ülkemizde aktif vatandaşlar olarak yetişmelerine katkıda bulunuyoruz.

Gençilk ve Spor Bakanlığının her ay düzenli bir şekilde seçmiş olduğu, ayın gençlik merkezi ünvanını (Temmuz 2015) faaliyet ve etkinliklerinden dolayı, Temmuz ayında Reyhanlı Gençlik Merkezi ayın Gençlik Merkezi seçilerek Reyhanlımızın adını başarıyla duyurduk. Reyhanlı Gençlik Merkezimize kurulduğu ilk günden buyana destek veren başta; Kaymakamımız Dr.Yusuf Güler ve siz Belediye Başkanımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ederiz’’ dedi.

Başkanımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi, "Sayın Müdürüm, sizin gibi çalışkan, genç, dinamik idarecilerimizin ilçemizin adını Ülkemizde başarı ile duyurması bizleri gururlandırmıştır. Reyhanlı Belediye Başkanı olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve destekliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum’’ dedi.