today17 Nisan 2024 Çarsamba Saat 02:14
Reyhanlı Oto Galericiler Sitesine Kavuşuyor

Reyhanlı Belediyesi Yenişehir mahallesi Reyhanlı - Antakya yolu üzeri 20.000m2 'lik bir alana yapılması planlanan oto galeri sitesinin startını verdi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi Reyhanlı'lı oto galeri sahipleri ile Belediye Meclis salonunda bir toplantı yaparak yapılacak olan oto galeri sitesinin planı ve projesi hakkında bilgi verildi.

Başkan Şanverdi; "Yenişehir mahallesi Reyhanlı - Antakya yolu üzeri yapılacık olan oto galericiler sitesi, bölgede bulunan en güzel oto alım satım sitesi olacağını bildirildi.

Uzun bir süredir üzerinde çalışılan proje için birçok ilde örnek teşkil eden oto galericiler sitesini inceleyen Başkanımız, ilçemize en uygun bir şekilde proje geliştirdi.

Şu anki oto alım - satımı yapılan yerler bursa eskort gerçekten çok kötü. İlçemize hiç yakışmıyor kaldırımlar işgal ediliyor, park sorunları yaşanıyor, Şehir de görüntü kirliliği oluşturuyor. Sizler daha güzel yerlere layıksınız.

Biz de bunun için sizlere şehir merkezinin dışında ankara eskort daha rahat ve daha güzel bir oto galeri sitesi yapmaya karar verdik.

İçerisinde sosyal tesisi, mescidi, tuvaletleri olan bir oto galericiler sitesine sizleri en kısa zamanda kavuşturacağız inşallah. Sizi şehir izmir eskort merkezindeki sıkışıklıktan kurtaracağız. Biz hep esnafımızla beraber olduk destek verdik. Bundan sonrada beraber olacağız" dedi.