today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 20:14
Reyhanlı’ya 50 Bin Lale Ekiliyor

Belediyemiz şehrin güzelleşmesine katkı sağlamak amacıyla 50 bin adet lale ekiyor. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’nin talimatlarıyla, şehrin çeşitli bölgelerine toplam 50 bin lale ekildiği belirtildi.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Hasan Şanverdi, Atatürk caddesi üzerindeki refüjler, Belediye hizmet binası önündeki park, Yenişehir olmak üzere çeşitli yerlere toplam ekilen lale sayısının 50 bin adet olacağını söyledi.  Bu arada, müdürlüğe bağlı ekiplerin refüjler ile diğer alanlarda lale ekerken bazı bölgelerde de dekor verildiğini belirten Şanverdi, "Şehrimizin güzelleşmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızda ektiğimiz laleleri koruyarak destek versinler" dedi.

Rehber Gazetesi