today26 Nisan 2024 Cuma Saat 15:40
Reyhanlı Zabıtasından Pastane Denetimi

Reyhanlı Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde bulunan pastanelerin imalathanelerini denetledi.

Belediyemize bağlı Zabıta ekipleri vatandaşların daha temiz ve hijyen kurallarına uygun, sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi için gıda üretimi yapan yerlerin denetimine devam etmektedir. Bu anlamda faaliyette bulunan pastane imalathanelerini denetledi. Denetleme esnasında imalathane çalıştırma ruhsatı ve evraklarının yanı sıra personellerin sağlık karnelerini de inceleyerek, genel temizlik, personelin kılık kıyafet uygunluğu gibi konularda kontrollerde bulundu. Ayrıca gıda ürünlerinin sağlıklı koşullarda vatandaşa ulaşıp ulaşmadığı, kullanılan sıvı yağların kalitesi ve bu yağların kaç kez pişirilmede kullanıldığı gibi konular üzerinde de hassasiyetle durdu.

Bizim için vatandaşların sağlığının her şeyden önde geldiğini vurgulayan zabıta ekipleri bu hususlara uyulması konusunda işletme sahiplerine uyarılarda bulundular.