today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 01:04
Valimiz Şehit Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Hatay Valimiz Sayın Ercan Topaca; Reyhanlı'lı Kahraman Şehidimiz Uzman Jandarma I.Kad.Çvş. Muhammet Said Çelik’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye Çadırına gelen Hatay Valimiz Sayın Ercan Topaca ile beraberinde bulunan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Eriş, Reyhanlı Kaymakamı Sayın Tuncay Dursun, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, İl Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İl Müftüsü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, İlçe müftüsü ve Cami İmamları, RTSO Başkanı Sayın Necmettin Zaroğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Sayın Bülent Karaca Şehit ailesine taziye ziyaretinde bulunarak ailenin acısını paylaştılar. Valimiz Şehit babası Yusuf Çelik'in elini sıkarak başsağlığı dileyip acımızın ortak olduğunu dile getirdi. Daha sonra Okunan Kur’an-ı Kerim’i dinleyip dualara iştirak eden Valimiz ve beraberindeki heyet taziye çadırından ayrıldılar.