today19 Nisan 2024 Cuma Saat 10:10
Hayata Destek Derneğinden Başkan Şanverdi’ye Teşekkür Plaketi

Hayata Destek Derneği Hatay Koordinatörü Taylan Cengiz, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.
Ziyaret esnasında TAYLAN; “Reyhanlı Belediye Başkanımız Sayın ŞANVERDİ, 12 yıldır çok başarılı hizmetler yapmış adeta Reynalı’nın çehresini değiştirmiştir. Ayrıca Reyhanlı’ya olduğu gibi sosyal alanlardaki hizmetler kapsamında da derneğimize ilgi ve desteğini esirgememiştir. Bu vesile ile Başkanımıza hem Reyhanlı’ya vermiş olduğu devasa hizmetlerden dolayı hem de Derneğimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Hüseyin Şanverdi ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede; Hayata Destek Derneğinin Hatay’da yapmış oldukları başarılı çalışmaları yakından takip edip takdir etmekteyim. Bu vesile ile bizlerde böyle değerli hizmet yapan STK’larımızı desteklemek boynumuzun borcudur. Şahsım ve Reyhanlı halkı adına Dernek nezdinde sayın TAYLAN’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Taylan Cengiz, Başkan Şanverdi’ye teşekkür plaketi verdi.