today07 Mayıs 2024 Salı Saat 06:02
MKÜ Reyhanlı MYO Öğrencileri İhtiyaç Sahiplerine Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Başkanımız; Reyhanlı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu proje kapsamında; ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye dağıtılması proğramına katıldı.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; Mustafa Kemal Üniversitesi Reyhanlı Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin Uygulamalı Proje ödevleri kapsamında hazırlamış oldukları ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye dağıtılması programına katılarak engelli vatandaşlarımıza sandalyelerine verdi.

Başkanımız konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında; "Saygıdeğer katılımcılar, Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bu programa hepiniz hoş geldiniz. Öğrencilerimiz bu proje ile belediyemize müracaat ettiğinde emin olun çok mutlu oldum. Projenin biran önce hayata geçirilmesi konusunda Reyhanlı Belediyesi olarak destek vereceğimizi söyledim. Bu kadar kısa bir zaman zarfında çalışmalarını tamamlayarak bizleri bu programa davet ettiler. Öğrencilerimizin sayesinde, Bugün 11 özürlü kardeşimize tekerlekli sandalyelerini vererek onların mutluğunu paylaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Engellilerimizin hayatından bir nebze de olsa engelleri kaldırma adına başarılı bir iş gerçekleştirdiklerini söylemek istiyorum. Umarım böyle projeleri artırarak topluma faydalı olmaya devam ederler. Reyhanlı halkı ve engelli vatandaşlarımız adına öğrencilerimize ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Sandalyelerini alan kardeşlerime de hayırlı uğurlu olsun diyorum." dedi.