today26 Nisan 2024 Cuma Saat 12:30
Oğuzhan İlköğretim Okulu Öğrencileri Başkanımızı Ziyaret Etti

Oğuzhan İlköğretim Okulu 4. sınıf Öğrencileri ve Öğrenmenler Emine Behzatoğlu, Semiha Şerifoğlu; Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret etti. Yerel Yönetimler dersine istinaden; iki sınıftan oluşan 80 kişilik öğrenci grubu ve öğretmenleri Başkanımıza çeşitli sorular yöneltmek ve makamında ziyaret etmek üzere Belediye Binasına geldiler.

Yaklaşık on beş öğrencinin söz aldığı ve çeşitli soruların sorulduğu ziyarette Başkanımız öğrencilerle birebir ilgilenerek sorularını cevapladı. Öğrenciler; Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi'ye "Nasıl Başkan oldunuz?" "Nasıl karar alıyorsunuz?" "Görevleriniz nelerdir?" "Belediye gelirleri nelerdir?" şeklinde sorular sordular. Ayrıca  Öğrenciler ve Öğretmenler, Reyhanlı’da yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, hizmetin devamını dilediler. Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkanımız; öğrencilerle gruplar halinde sek hikaye fotoğraf çekildi.