today30 Nisan 2024 Salı Saat 11:59
Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam ediyor

Belediye Başkanı Hüseyin ŞANVERDİ, ilçemiz Bahçelievler Mahallesi 306 ve 276'ncı sokaklarında yapımı devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde denetledi.

İncelemelerde bulunduğu esnada çalışan personelden bilgi alan Başkan Şanverdi, Parke taşların düzenini, kaldırımların standartlara uygunluğunu, yolun kot ayarlarının durumunu kontrol etti. Müteahhit firma yetkilisi Kadir ÇELİK'i talimatlandırdı.

Ayrıca 276'ıncı sokakta duyarlı bir vatandaşa ait olan ve yolu daraltan evin sahibi ile görüşülerek uzlaşma yöntemi ile evin bir bölümünü 276'ıncı sokağa dahil etmek üzere anlaşmaya varıldı.

Başkan Şanverdi mahalle sakinlerine ''Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizin birçok yerinde cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen çalışmalar ile şehrimiz güzelleşiyor, şehirde ihtiyaç duyulan bütün alanlardaki hizmetleri yerine getiren ekipler, parke taşı döşemeleri ile şehrimiz toz ve kirden kurtularak daha temiz ve güzel bir görünüme kavuşuyor. Yollar hepimizin yoludur, sizlere daha iyi hizmet yapabilmek için çalışmalarımızı sizin verdiğiniz yetki ile sürdürüyoruz.

Bahçelievler Mahallesi 276'ıncı sokakta bulunan ve sokağımızı daraltan evin sahibi ile görüştük. kendisine bu duyarlılığı için teşekkür ederim. Bizi üzmedi yardımcı oldu. Fen işleri müdürümüzü talimatlandırdım en kısa zamanda sokağımızı genişletmesini söyledim. Bu arada ev sahibi vatandaşımızı da mağdur etmemeye özen göstereceğiz'' dedi. Başkanımız konuşmasının ardından sokak sakini Ahmet ATLAR beyefendinin davetini kabul ederek bir süre evinin bahçesinde misafir olduktan sonra mahalleden ayrıldı.