today07 Mayıs 2024 Salı Saat 03:13
"Hoş Geldin Bebek" Projesi ile Mutluluklar Paylaşılıyor

Reyhanlı Belediyesi "Hoş Geldin Bebek" projesi ile yeni doğum yapan aileleri evlerinde ziyaret ederek mutluluklarını paylaşmaya devam ediyor.

Vatandaşlarımızın mutluluklarını paylaşmak ve yüzlerini güldürmek amacıyla, Belediyemiz personelinin önceden aldıkları kayıtlar doğrultusunda yeni doğum yapan aileler ziyaret edilerek, bebek bakım seti, battaniye ve bir bebegin ihtiyaç duyabileceği malzemeler ile annenin gündelik yaşaminda kullanabileceği çanta hediye ediyoruz.

Aile Ziyaretine Belediye Başkan Vekili Hasan Cemiloğlu ve Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan katıldılar. Başkan vekilimiz ziyaretler esnasında ailelerle sohbet ederek bazı nasihatlarda bulundu ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiye ettiği en az 3 çocuk yapma fikrini söyleyerek hatırlatmalarda bulundu.
Ziyaret edilen aileler projeden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Emeği geçenlere teşekkür ettiler.