today28 Nisan 2024 Pazar Saat 09:30
Reyhanlı Ak Parti İlçe Binasının Görkemli Açılışı

Hatay İl Başkanımız, Hatay milletvekili adaylarımız ve beraberlerinde bulunan tüm Ak Parti teşkilatı Reyhanlı Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret ettiler.

Ardından Reyhanlı Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Ziraat odası Başkanlarını ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını tek tek ziyaret edilerek, sorunlarını dinlediler, “Reyhanılı ilçemizin sorunlarıyla hep ilgilendik. Bundan sonra da odalarla, STK’larla birlikte siyasi parti ayrımı gözetmeksizin daha sık planlı bir şekilde bir araya geleceğiz, birlikte çözüm arayacağız” şeklinde ifadelerle birlikte seçim çalışmalarını anlattılar.

Daha sonra Reyhanlı İlçe merkezimizde Ak Parti yeni ilçe binasının açılışı yapıldı. Eski parti binasının yetersiz kalması nedeniyle, İlçe Ana Kademe yönetiminin yanı sıra Kadın ve Gençlik Kollarının daha geniş ve daha ferah koşullarda çalışabilmesine olanak sağlamak için ilçe merkezindeki Yeni Mahalle Atatürk Caddesinde bulunan binanın tadilatı tamamlanmasıyla gerçekleşen açılışa, Hatay İl Başkanımız Ahmet Atıç, Reyhanlı İlçe Başkanımız Mustafa Yıldız, Reyhanlı Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Milletvekili Adaylarımız; Adem YEŞİLDAL, Orhan KARASAYAR, Mehmet ÖNTÜRK, Mehmet ALĞAN, Hacı Bayram TÜRKOĞLU, Tülin Durgun YETİM, İbrahim Naci YAPAR, Mehmet HACIOĞLU, Canan KAHRAMAN, Ahmet DEMİRTAŞ ve tüm Ak Parti İlçe Teşkilatı mensuplarımızın katılımı ile yapılan konuşmaların ardından hayırlara vesile olması temenni edilerek AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanlığı Ofisi, akabinde aynı binada hizmet verecek olan STK Dernek ofisinin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışın ardından Hatay İl Başkanımız, Belediye Başkanımız ve Milletvekili adaylarımız Reyhanlı’nın şehit ailelerini tek tek evlerinde ziyaret ederek sorunları dinlediler ve Sorunlarına çözümler aradılar.