today30 Nisan 2024 Salı Saat 09:59
Reyhanlı Belediye Başkan Vekili Halit Aşan, Yangın Olayını İnceledi

Reyhanlı’nın Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Suriye Lojistik Merkezi’nin fırın bölümünde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın sonrası Reyhanlı Belediye Başkan Vekili Halit Aşan ile Başkan Yardımcılarımız Mehmet Arslan ve Hüseyin Yumuşak bölgede incelemelerde bulundu.

Yangında can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirten Başkan Vekilimiz Halit Aşan, geçmiş olsun dileklerini ileterek; " Yangın sonrası vatandaşlarımızın yanında bulunarak azda olsa yaşanan üzüntüye ortak olmak, acılarını paylaşmak ve yaşanılan şoku atlatmalarına yardımcı olmak için buradayız. İtfaiye ekiplerimiz gerekli müdahaleyi yaptılar. Herhangi bir can kaybı yok sadece maddi hasar var” dedi.